Slip hverdagens bekymringer

Af Mobile Fitness

En måde at slippe hverdagens bekymringer på er ved at ændre tankegang og prøve at "leve mere i nuet". Det lyder mærkeligt for nogen, at skulle "leve i nuet", men det er det faktisk ikke. Det handler om, at du ikke skal bekymre dig for meget om fremtiden og ikke er for ked af det, der skete i fortiden. Det handler om at leve i og tænke på den tid, der er LIGE NU. Derfor hedder det "at leve i nuet".


Brug Mindfulness som teknik

At leve i nuet er noget, som næsten alle kan lære, og du kan blive bedre til det med simple meditationsteknikker. Mindfulness er en meditationsteknik, der netop handler om at være til stede i nuet. Her kan du lære at skelne og sortere mellem alle de tanker, der flyver gennem hovedet på dig. Ved hjælp af Mindfulness kan du lære at acceptere, det du måske alligevel ikke kan ændre på og derved acceptere dig selv og din egen situation. Det er et brugbart værktøj, du kan bruge til bl.a. at slippe dine bekymringer i hverdagen, blive gladere og undgå at blive stresset.


Du kan prøve nogle Mindfulness-øvelser under Meditations- og tankeøvelser. Her finder du bl.a. øvelser for vejrtrækning, afslapning og gående meditation. Du kan faktisk bruge Mindfulness alle steder - mens du går, cykler, sidder i bussen, spiser mad, ligger i sengen eller er sammen med mennesker, du holder af.

Hvis du er sammen med andre, kan I læse øvelserne højt for hinanden og skiftes til at udføre dem. Det kan være en god øvelse at prøve det med en anden.

Eller du kan lytte til lydfilerne selv, og lære Mindfulness lige så stille at kende.

Prøv det - du kan blive helt afhængig af det. God fornøjelse.


Vidste du...
.. at immunforsvaret forbedres, hvis du får masser af frisk luft!