Følg din kalorieforbrænding

Al den motion du udfører i løbet af din dag, kan du indtaste i programmet og dermed få et overblik over din aktivitet.

Når du indtaster din aktivitet, optjener du bonusfelter, som du eksempelvis kan bruge til at opnå et vægttab hurtigere eller til at spise lidt ekstra den dag, du har været aktiv.

Du kan gemme aktiviteter til dine favoritter, så du hurtigt kan registrere, hver gang du har udført dem.

Modtag råd fra en motionsvejleder

Med Mobile Fitness' dialogprogram kan du vælge at få råd og vejledning 1 eller 3-4 gange ugentligt.

Dialogprogrammet hjælper til at motivere og holde dig på rette spor i dit vægttabsforløb, samtidig med at du løbende vil få ny viden som kan inspirere dig på vej mod dit mål.

Du kan også vælge at skrive til en af Mobile Fitness' motionsvejledere og få råd til dine motionsvaner og eventuelle udfordringer.

Se hvor meget du forbrænder

Forbrændingstabellen giver dig mulighed for at få indblik i hvad du forbrænder på en given aktivitet.

På baggrund af det udregnede energiforbrug kan du vælge den aktivitetsform som passer bedst til netop dit vægttabsforløb.

Lav din egen aktivitetsplan

Med aktivitetskalenderen er det muligt at planlægge dine aktiviteter frem i tiden, og således tilpasse din kost i forhold til hvor aktiv du er.

Med overbliksfunktionen kan du se hvor mange bonusfelter du har opnået pr. dag, uge eller måned. Bonusfelterne fortæller dig hvor meget ekstra energi du forbrænder, og giver plads til at du kan spise lidt mere eller i stedet vælge at tabe dig lidt hurtigere.