Hold styr på dine kalorier!

Denne funktion gør det muligt for dig at indtaste dit kostforbrug morgen, middag og aften, og hjælper dig til hele tiden at bevare overblikket over præcis hvor mange kalorier og felter du indtager dagligt.

Du finder madretter og ingredienser ved hjælp af en opslags- eller søgefunktion, og kan på den måde nemt opdatere din kost i systemet.

Modtag råd fra en ernæringsvejleder

Med Mobile Fitness' dialogprogram kan du vælge at få råd og vejledning 1 eller 3-4 gange ugentligt.

Dialogprogrammet hjælper til at motivere og holde dig på rette spor i dit vægttabsforløb, samtidig med at du løbende vil få ny viden som kan inspirere dig på vej mod dit mål.

Du kan også skrive til Mobile Fitness' ernæringsvejleder og få råd og vejledning til dine kostvaner og eventuelle udfordringer.

Få adgang til flere hundrede opskrifter og madvideoer

Du får adgang til mere end 200 opskrifter og madvideoer som inspirerer og giver dig mulighed for let at overskue dit næste måltid samt holde styr på din indkøbsliste.

Hvert måltid viser præcis hvor mange felter og kalorier det indeholder, og gør det således let at planlægge dit kostforløb.

Lav din egen madplan

Med madplanen har du mulighed for at planlægge hvad du ønsker at spise de kommende dage og uger, og således undgå impulskøb som kan risikere at ødelægge dit vægttabsforløb.

Madplanen kan laves for alle de uger, det er planlagt at dit vægttabsforløb bør vare, eller blot for en uge af gangen.

Madplanen viser dig hele tiden præcis hvor mange daglige kalorier du indtager, således at du ikke kommer til at overspise.